TAGS
Alaska balenes creuers Enllaços ferris Fotos glaceres Indigenes inuit Llibres llops Mapes Notícies Ossos parcs nacionals pesca salmó Sobre Alaska Sud-est Alaska turisme viatges Viatjar Vídeos Yukon
20 creuers cap a Unalaska, Aleutianes

20 creuers cap a Unalaska, Aleutianes

Des d’aquí pot semblar ridícul, però els problemes de la massificació turística, també se’ls plantegen a Unalaska. Aquesta vila a l’extrem de les illes Aleutianes, a l’oest d’Alaska, és un tranquil port de pesca. Es veu que l’any passat van rebre la visita de 8 creuers, i tots ells, d’un màxim de 300 passatgers. Però aquest any, n’esperen uns 20, i alguns de fins a 700 o 800 persones. Estan molt contents (veuen els dòlars), però també amoinats, per com s’ho faran amb tanta gent pel poble. I si, també estan ajudant a un parell d’empreses (startups) perquè, entre altres, puguin llogar bicicletes o ajudar-los a fer una volta en kaiak. Enfí, una versió en miniatura del que està passant a casa nostra i a casa de tothom, perquè tots som turistes, quan viatgem. I cada cop anem més lluny.
Comparteix-ho:


Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, , premi l'enllaç per a més informació.

ACCEPTAR

Aviso de cookies